Over mij

Welkom bij Care for Weight. Mijn naam is Natasja de Weerd en sinds 2012 ben ik werkzaam voor Care for Weight. Ik ben geboren en opgegroeid in Hoogeveen. Daar heb ik mijn VWO afgerond voordat ik naar Groningen verhuisde om Bewegingswetenschappen te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1994 ben ik afgestudeerd.

Na mijn studie heb ik ongeveer 7 jaar semi-professioneel volleybal gespeeld in Ommen, en werkte ik parttime als (senior) intercedent bij Start Uitzendbureau in Staphorst en Genemuiden. Mijn passie lag bij het volleybal en in 1999 had ik de eer om de Nationale beker in ontvangst te nemen als aanvoerder van Volco Ommen.  Bij Volco Ommen heb ik ook vele Europese wedstrijden gespeeld en gestreden om de landstitel, hoewel het landskampioenschap ons helaas ontglipte.

Na het beëindigen van mijn volleybalcarrière in 2001, begon een nieuwe fase in mijn leven met de komst van mijn kinderen. Gedreven door mijn passie voor gezondheid en voeding, besloot ik mij daarin te specialiseren door voedingsgerelateerde opleidingen te volgen met als doel mijn eigen praktijk te starten. Dit werd werkelijkheid in 2012, toen ik mij aansloot bij de franchiseformule Care for Weight.

In 2016 nam ik Care for Weight over en ging ik zelfstandig verder. Mijn focus ligt op Voeding- en leefstijlcoaching. Het bieden van persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan mensen die streven naar een gezonder en gelukkiger leven. Voor bedrijven maak ik een vitaliteitsplan op maat voor gezondere werknemers op de werkvloer wat resulteert in betere prestaties en vermindering van het ziekteverzuim.

Ik ben toegewijd aan het helpen van mijn cliënten bij het bereiken van hun doelen en het vinden van balans in hun leven. Samen gaan we op weg naar een gezondere toekomst!

Bedankt voor het bezoeken van de website, en aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of als je wilt beginnen aan jouw eigen reis naar een gezonder leven of vitaler bedrijf.

Gezonde groet,

Drs. N.S.G. (Natasja) de Weerd
Care for Weight

Scroll naar boven