heart, health, pulse-3498855.jpg

Vitaliteit

Vitale medewerkers maken het verschil!

Bewegen & Leefstijl

Bewegen & Leefstijl is een leefstijlprogramma dat ik verzorg voor de gemeente Hoogeveen. Mensen met een bijstandsuitkering worden gecoacht naar een gezondere leefstijl. Dit gebeurt wandelend door Hoogeveen. Door middel van workshops worden de Richtlijnen Goede Voeding besproken en leren de deelnemers hoe de supermarkt eruit ziet en hoe een etiket gelezen moet worden.

Kaaskoppen

Kaaskoppen is een inburgeringsprogramma dat ik verzorg voor de gemeente Hoogeveen. Statushouders leren over Nederlandse voeding en voedingsgewoonten. Dit gebeurt klassikaal maar ook wandelend door Hoogeveen. 

FIKA

Mag ik even voorstellen: FIKA.

FIKA – is een unieke samenwerking tussen Remko Wemmenhove van Actief & Balans, Teuntje van Leeuwen van To Mind You, en Natasja de Weerd van Care for Weight. Bij FIKA helpen we organisaties bij het bevorderen van vitaliteit en welzijn op de werkplek door middel van een op maat gemaakt Vitaliteitsprogramma.

Het woord “FIKA” komt uit het hart van de Zweedse cultuur en verwijst naar een moment van verbinding, ontspanning en genieten van een kopje koffie samen met anderen. Net zoals het Zweedse FIKA-moment, streven wij ernaar om een sfeer van welzijn en gemeenschap te creëren, maar dan op de werkplek.

Met onze gecombineerde expertise bieden wij bedrijven een op maat gemaakte vitaliteitsprogramma dat gericht is op het bevorderen van fysieke activiteit, mentale veerkracht en gezonde voedingsgewoonten. Door deze pijlers te integreren, helpen wij organisaties om een cultuur van vitaliteit en welzijn te cultiveren, wat resulteert in gezondere en gelukkigere werknemers.

Bij FIKA geloven we dat een gezonde en gelukkige werkomgeving niet alleen de productiviteit en het welzijn van werknemers verbetert, maar ook bijdraagt aan het succes en de groei van de organisatie als geheel. Laten we samen werken aan een gezondere toekomst, één FIKA-moment tegelijk.

Meer informatie? Neem dan contact op. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven